Despre Agrii

Agrii in lume

Brandul Agrii s-a lansat pe piata in 2012, in Marea Britanie.
Agrii este marca inregistrata a grupului Origin Enterprises LTD.
Furnizor de servicii agronomice, tehnologii performante si sfaturi tehnice, Agrii combina excelenta si inovatia cu cele mai recente cercetari, pentru a asigura fermierilor un raspuns la provocarile agricole de astazi.
Agrii valorifica profesionalismul agronomilor calificati pentru a oferi o expertiza si un sprijin inegalabil pentru sisteme agricole durabile si profitabile.

De ce Agrii?

Agrii pentru ca furnizam Inteligenta si Inovatie, cele doua puncte forte, care stau la baza numelui AGRII.

Agrii in Romania

Compania Agrii Romania are cea mai puternica forta de vanzari din tara, acoperind in proportie de 100% suprafata agricola a Romaniei, adresandu-se atat segmentului de ferme mari, cat si fermelor mici.
Mai mult decat atat, prin cele 47 de fitofarmacii Agrii, dar si cele peste 1.000 de fitofarmacii partenere, Agrii reuseste sa vina cu produse si servicii catre micul fermier/producator, fitofarmaciile fiind pozitionate in puncte cheie, cuprinzand aproape toate zonele agricole din tara. Echipa Agrii este formata din 90 de oameni de vanzari pentru ferme si 32 de agenti care gestioneaza relatia cu fitofarmaciile partenere. Agrii sprijina sectorul de productie agricola prin furnizarea de recomandari personalizate, inputuri si solutii agricole inteligente in vederea imbunatatirii productiilor fermierilor.

Evolutia ORIGIN

Origin – societate irlandeza de comert cu ridicata (1897); Horace Plunkett (1854-1932, tatal fondator al agriculturii irlandeze moderne;
Grupul Origin a luatfiinta in anii 1890 (IAWS- Irish Agricultural Wholesale Society). Isi trage radacinile din transferul cunostintelor agronomice si consilierea fermierilor pentru a sprijini productia agricola (Marea Foamete Irlandeza).

Valorile Agrii

OAMENI:  Cultivăm viitorul împreună
INOVATIE: Proiectăm viitorul
COMUNITATE:  Contribuim la succesul comunităților în care operăm
PARTENERIAT: Valoare adăugată parteneriatelor
INTEGRITATE: Facem ceea ce trebuie